Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Pasta jajeczna z bobem i tuńczykiem

Młody Bób sprawdził się jako dodatek do tej przesmacznej pasty. Składniki: 2 jajka 200 g bobu 1 puszka tuńczyka w oleju 2 łyżki majonezu (pełne) sól, pieprz Przygotowanie: Bób gotujemy w osolonym wrzątku przez około 10 minut. Studzimy i obieramy. Jajka gotujemy na twardo. Bób, jajka, tuńczyk (wraz z olejem), majonez blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowba... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.