Papryka faszerowana po grecku

Papryka faszerowana po grecku

Papryka faszerowana po grecku

Coś na kolację Składniki 4 strąki kolorowej papryki 40 dag fety 30 dag pomidorków koktajlowych cebula 10 dag czarnych oliwek bez pestek 6 łyżek oliwy z oliwek 3 ząbki czosnku tymianek pieprz Przygotowanie   Papryki umyłem i osuszyłem , przekroiłem na pół i usunąłem pestki. Obrany czosnek przecisnąłem przez praskę i wymieszałem z oliwą. Posmarowałem środki papryk (część czosnkowej oliwy pozostawiłem). Połówki papryk wyłożyłem plasterkami cebuli , a następnie przykryłem plasterkami fety. Na wierzchu ułożyłem pomid... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.