Kotlety mielone z prawdziwkami
Kotlety mielone z prawdziwkami
Ten aromat grzybów, po prostu zwala z nóg. Dzięki temu dodatkowi kotlety są bardzo soczyste i pełne leśnych smaków. Składniki 1 cebula 150 g prawdziwków 500 g mięsa mielonego z łopatki wieprzowej 4 łyżki bułki tartej 1 jajko olej do smażenia sól, pieprz Przygotowanie Grzyby oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę siekamy. Do mięsa wbijamy jajko, dodajemy cebulę, grzyby i bułkę tartą. Dokładnie wyrabiamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, grzyby, mielone, bułki, mięso, kotlet, kotlety, mięso mielone, kotlety mielone, obiad, kotlet siekany
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję