Karnabahar musakka-Musakka z kalafiora

Karnabahar musakka-Musakka z kalafiora

Karnabahar musakka-Musakka z kalafiora

Nasze oczy przykuł nietypowy dla nas przepis, bo wcześniej nie znaliśmy tego tureckiego połączenia. Musakkę jedliśmy w Grecji, więc zdziwiliśmy się ogromnie, że istnieje jeszcze inna wersja tego dania. Kolejny raz zdziwiliśmy się próbując tego dania. Przepyszne połączenie, do tego bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu. Składniki 1 kalafior średniej wielkości 250 mięsa wieprzowo-wołowego 3 cebule 2 łyżki masła 2 łyżki koncentratu pomidorowego 500 ml zimnej wody sól, pieprz Przygotowanie Kalafior dzielimy na różyczk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.