Cielęcina po holsztyńsku

Cielęcina po holsztyńsku

Cielęcina po holsztyńsku

Niesamowite połączenie smaków wbrew pozorom nie gryzie się lecz wzajemnie uzupełnia. Danie kuchni niemieckiej jest niesamowicie sycące ,można je podać z sałatką ziemniaczaną lub tak jak u nas z tostami. Składniki 4 kawałki cielęciny po 100 g każda sałata 2 łyżki oleju 4 jajka 200 g łososia wędzonego kilka filecików anchois 2 łyżki kaparów buraczki marynowane (plastry) natka pietruszki sól ,pieprz Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Sałatę płuczemy i osuszamy. Mięso... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraczki, sałata, jajko, mięso, mielone, łosoś, łosoś wędzony, tosty, salatka ziemniaczana, sałatki, sałatka, smażony łosoś, mięso mielone, salatka z jajkiem, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, sałatka z buraczków, łosoś na parze, lekkie sałatki

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.