Buraczki z czarną porzeczką

Buraczki z czarną porzeczką

Buraczki z czarną porzeczką

Przepis na : obiad

Wyśmienite połączenie składników, które sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Szczególnie pieczeni lub mięs smażonych. Spróbujecie, to nawet mięsa nie trzeba będzie ;) Składniki: 500 g podłużnych buraczków 1 słoik (200 ml) czarnej porzeczki w naturalnym syropie (bez cukru) 25 ml oleju z pestek winogron ksylitol Przygotowanie: Buraczki czyścimy, każdą sztukę owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 minut w temperaturze 180°C . Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Porzeczki osączamy z zalewy,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.