Buraczki z czarną porzeczką

Buraczki z czarną porzeczką

Buraczki z czarną porzeczką

Przepis na : obiad

Wyśmienite połączenie składników, które sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Szczególnie pieczeni lub mięs smażonych. Spróbujecie, to nawet mięsa nie trzeba będzie ;) Składniki: 500 g podłużnych buraczków 1 słoik (200 ml) czarnej porzeczki w naturalnym syropie (bez cukru) 25 ml oleju z pestek winogron ksylitol Przygotowanie: Buraczki czyścimy, każdą sztukę owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 minut w temperaturze 180°C . Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Porzeczki osączamy z zalewy,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraczki, mięso, dania mięsne, czarna porzeczka, mięsa pieczone, sałatki, obiad, bez pieczenia, dania bez mięsa

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.