Bigos z sarniną i prawdziwkami
Bigos z sarniną i prawdziwkami
W ubiegłym roku bór obfitował w grzyby. Targaliśmy „tonami”, bo lubimy bujać się po lesie. Większość i tak rozdaliśmy, bo ileż można…ale samo zbieranie jest niesamowite. Lubimy też dziczyznę, więc postanowiliśmy spleść wszystko w jedno. Składniki 500 g kapusty kiszonej 500 g kapusty słodkiej 500 g udźca z sarny 300 g mrożonych prawdziwków 500 ml zimnej wody (w razie potrzeby uzupełniamy) 1 łyżka koncentratu pomidorowego natka pietruszki sól, pieprz Przyprawy: 1 cm kory cynamonu 2 ziarna ziela angielskiego 2 li... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, grzyby, kapusta kiszona, mielone, mięso, mięso mielone
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję