Sernik na mleku

Sernik na mleku

Sernik na mleku

Dziś sernik który robi wielkie show na stole. Bardzo puszysty, chyba nawet bardziej od ptasiego mleczka, nie jest przesłodzony wręcz idealny. Przygotowując ser można się zdziwić jak lejąca będzie jego konsystencja ale taka właśnie ma być. Trzeba pamiętać że olej dodany do sera musi być dobrej jakości i o wysokiej temperaturze dymienia, jednym z takich olejów jest Polski Olej Rzepakowy.Wszystkie składniki muszą mieć temperaturę pokojową. Piekłam w 180 stopniach, 60 minut w dużej tortownicy o średnicy 25 cm, nadaje ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pychotkaaa

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.