Tort czekoladowo mandarynkowy z bitą śmietaną

Tort czekoladowo mandarynkowy z bitą śmietaną

Tort czekoladowo mandarynkowy z bitą śmietaną

  Bardzo łatwy i szybki do zrobienia tort.  Czekoladowe biszkopty z manadarynkami i bitą śmietaną to idealne połączenie. Potrzebujemy: biszkopty tortowe czekoladowe 3 szt.o śr.24 cm 2 puszki mandarynek w syropie 300 ml- jedna sztuka 2 galaretki pomarańczowe tabliczka czekolady mlecznej 500 ml smietany kremówki 36% dżem morelowy -5 łyżek pół szklanki wody przegotowanej 2 łyżki soku z cytryny opakowanie śmietan-fixu Wykonanie: Mandarynki osączamy na sitku,sok zlewamy do drugiego naczynia.Wodę mieszamy z sokiem ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy mojej mamy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.