Przepis na : obiad
Schabowe a'la jaskółcze jaja to kolejne danie, które pozwoliło mi przetestować jaja Farmio . Podobnie, jak przy przygotowaniu tortilli z ostrą salsą , tak i teraz pozytywnie oceniam smak jajek i kolor żółtek. Do testów ponownie wybrałam duże jajka i od kur z wolnego chowu. Moja dzisiejsza propozycja sprawdzi się na uroczystym obiedzie i na Wielkanoc. Można też plastry takiego kotleta wykorzystać do kanapek. Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...