PIECZEŃ PO ZBÓJECKU

PIECZEŃ PO ZBÓJECKU

PIECZEŃ PO ZBÓJECKU

Przepis na : obiad

Wielkanocna pieczeń dla fanów wątróbki. Przepis znaleziony w notatniku mojej Mamy :). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Wasze dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Katarzyna Gęsiarz, 18 marca 2013 17:42:47

Pieczeń napewno super! ale ja zakochałam się w kurczaku :)

galantyna.pl, 18 marca 2013 20:38:15

Podoba mi się, takiej pieczeni jeszcze nie robiłam.

Katka, 18 marca 2013 20:49:14

Moje klimaty,mniam:) Ja się chętnie bym wprosiła bo jak ktoś upiecze i poda to smakuje tak ,że niebo w gębie:)Zapisuje bo jestem fanem wątróbki i mięsa mielonego przygotowanego w każdej postaci:)

Bernadeta, 18 marca 2013 22:28:57

rewelacja, trochę pracochłonne ale efekt powala.

Olimpia Davies, 18 marca 2013 23:31:22

Choć fanką wątróbki nie jestem to pasztety, a zwłaszcza te domowe smakują mi bardzo:-). Pasztet wygląda smacznie i ciekawie idealny na wielkanocny stół:-)