Przepis na : obiad
Wielkanocna pieczeń dla fanów wątróbki. Przepis znaleziony w notatniku mojej Mamy :). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Wasze dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Moje klimaty,mniam:) Ja się chętnie bym wprosiła bo jak ktoś upiecze i poda to smakuje tak ,że niebo w gębie:)Zapisuje bo jestem fanem wątróbki i mięsa mielonego przygotowanego w każdej postaci:)
Choć fanką wątróbki nie jestem to pasztety, a zwłaszcza te domowe smakują mi bardzo:-). Pasztet wygląda smacznie i ciekawie idealny na wielkanocny stół:-)