MINI CHARLOTTE TRUSKAWKOWO-WANILIOWE

MINI CHARLOTTE TRUSKAWKOWO-WANILIOWE

MINI CHARLOTTE TRUSKAWKOWO-WANILIOWE

Przepis na : deser

Obecne upały nie sprzyjają pieczeniu (a potem jedzeniu) ciężkich ciast czy deserów. Najlepiej na taką pogodę sprawdzają się delikatne musy z dużą ilością owoców. Mus zrobiłam z crème diplomate połączonym z żelatyną. Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Wasze dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Karmel-itka., 9 lipca 2013 14:12:31

po prostu cuda!aj, jakie piękniutkie.pozdrawiam!

navynut, 9 lipca 2013 14:50:44

świetny pomysł ! uwielbiam te biszkopciki, więc to dodatkowy plus dla takiego żarłoka jak ja :)

Justyna Bąk, 9 lipca 2013 14:55:27

genialnie wyglądają:)

nuovana, 9 lipca 2013 15:08:54

step by step, uuuuhh babee!!! :D wspaniały deser, a paluszki biszkoptowe dookoła podobają mi się za każdym razem gdy widzę je zdobiące deser czy tort. Super robota Olu!!!

Edyta, 9 lipca 2013 16:31:56

Przepięknie to wygląda. :)

Agusik kulinarnie, 9 lipca 2013 19:47:57

Pracochlonne,ale przepiekne!

kuchcikOla, 9 lipca 2013 19:56:02

ale to ślicznie wygląda! :)

Majana, 10 lipca 2013 00:59:12

Piękne i bardzo apetyczne!:)

Dusia, 10 lipca 2013 12:21:48

bardzo efektowne!

Niania w Paryzu, 10 lipca 2013 19:53:02

bardzo lubie charlotte ale troche inaczej je robie... podoba mi sie twoj przepis.

Potravel, 11 lipca 2013 01:15:24

Przepiękne zdjęcie, aż szkoda zjeść:)