SURÓWKA Z KALAREPY

SURÓWKA Z KALAREPY

SURÓWKA Z KALAREPY

Składniki: 1 kalarepa 1 marchewka 3-4 rzodkiewki szczypiorek 1 łyżka majonezu 1 łyżka śmietany 18% 1 łyżeczka MUSZTARDY KIELECKIEJ CZESKIEJ firmy WSP SPOŁEM sok z 1/2 cytryny sól pieprz   Sposób przygotowania: Kalarepę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.  Odcisnąć z nadmiaru soku i skropić sokiem z cytryny. Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce. Dodać do kalarepy. Szczypiorek pokroić i dodać do startych warzyw. Rzodkiewkę umyć, pokroić i również dodać do warzyw.  Majonez, śmietanę i mus... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Prosto i Smacznie z Anetą

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.