Zupa grzybowa z suszonych borowików i podgrzybków

Zupa grzybowa z suszonych borowików i podgrzybków

Zupa grzybowa z suszonych borowików i podgrzybków

Wigilijna zupa grzybowa gotowana na wywarze z włoszczyzny. Zupa z suszonymi borowikami i podgrzybkami to kwintesencja aromatu i smaku Świąt Bożego Narodzenia. Bogata zupa z dużą zawartością napęczniałych grzybków pływających w przepysznym wywarze jarzynowo – grzybowym. Na świątecznym stole zupa serwowana w wersji klarownego bulionu z pływającymi kawałkami grzybków – wywar bez śmietanki ma wyrazistszy smak. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Świąteczna zupa grzybowa z suszo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.