Znany na całym świecie rozkoszny, włoski deser. Ubite na puszysto żółtka połączone z gotowaną śmietanką waniliową, tworzą delikatną chmurkę. Deser najlepiej smakuje mocno schłodzony w lodówce, z gorącą skarmelizowaną skorupką. Przed samym podaniem creme brulee oprósza się brązowym cukrem trzcinowym i karmelizuje go na chrupiącą łupinkę. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Crème brûlée z karmelizowaną cukrową skorupką 5 od 13 osób Autor: Paweł Clad Danie: Deser Kuchnia: Włoski Trudność: Śre... czytaj dalej...
Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl