Dzień dobry!Czy nachodzi Was czasem ochota na coś słodkiego, ale niekoniecznie ciasto czy czekoladkę? To danie na pewno spełni Waszą zachciankę! Przepis poznałam na warsztatach Akademii Smaku Siemens (o warsztatach pisałam tutaj), jednak nieco go zmodyfikowałam. Serek camembert z płynnym wnętrzem, słodkie bakalie i sałata równoważąca słodki smak. Przekąska dająca dużego kopa energetycznego, idealna dla studentów, w końcu nadchodzi sesja, a orzechy są Waszym przyjacielem w tym czasie :-). Szybko się ją przyg... czytaj dalej...
Przepis, którym się inspirowałam poznałam na warsztatach Akademii Smaku Siemens w dniu 13.09.2013 czyli na kilka miesięcy przed premierą książki p. Beaty, więc ta uwaga to nie do mnie :D na początku postu jest link do relacji :) książki p. Beaty nie miałam okazji oglądać :)