Panna cotta z arbuzową galaretką

Panna cotta z arbuzową galaretką

Panna cotta z arbuzową galaretką

Przepis na : deser

Czas przygotowania: 15 minut Czas przyrządzania: 3h 00 min Ilość porcji: 2-3 porcje Drukuj Panna cotta z arbuzową galaretką By Piotr 28 czerwca 2018 Składniki: Panna cotta: mleko - 330ml śmietana 30% - 330ml cukier - 110g wanilia - 1 laska żelatyna - 4 łyżeczki woda - 3 łyżki Galaretka arbuzowa: arbuz - ok. 300-400g trusawki - garść (opcjonalnie) miód - 1-2 łyżki sok z cytryny - kilka kropel żelatyna - ok. 1/2 - 3/4 łyżeczki woda - 2-3 łyżeczki Dodatkowo: arbuz - ok. 100g, pokrojonego w kostkę mięta - do d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pogotujmy.pl

Autor

Pogotujmy.plPogotujmy.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

arbuz, galaretka, desery, deser, ciasto, obiad, truskawki, feta, truskawka, pomysł na obiad, sałatki, zupa, sałatka, dania mięsne, sałatka z fetą, deser z galaretka, ciasto z galaretka, ciasto z truskawkami, ciasto z truskawkami i galaretką, sałatka do obiadu, pyszna sałatka

Inne przepisy z Pogotujmy.pl