,,Paluszki z kabanosa w cieście francuskim’’

,,Paluszki z kabanosa w cieście francuskim’’

,,Paluszki z kabanosa w cieście francuskim’’

Dzisiaj pomysł na pyszną przekąskę na imprezę np. Sylwestra. Kabanosy w cieście francuskim podane z dipem. Pycha! Smakują wyśmienicie zarówno na ciepło jak i na zimno. Gwarantuję, że znikną w mgnieniu oka Składniki: Około 35 cienkich kabanosów 1 ciasto francuskie 1 jajko Dip: 2 łyżki majonezu 2 łyżki ketchupu 1 łyżka musztardy Przygotowanie: Ciasto francuskie rozwijamy lekko rozwałkowujemy i kroimy na paski o szerokości ok. 1 – 1 i 1/2 cm. Każdego kabanosa owijamy paskiem ciasta. Układamy na wyłożonej papi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.