
Na Wielkanoc moja mama zrobiła zawijany omlet z mięsem mielonym i z warzywami. Ciekawie prezentował się na naszym stole, a jeszcze lepiej na talerzu :) Danie nie jest trudne w przygotowaniu, jedynie na co trzeba uważać to przy zawijaniu. Jeszcze lepiej smakował na drugi dzień, kiedy smaki się połączyły ze sobą. Składniki omlet250 g […] Artykuł Zawijany omlet pochodzi z serwisu Pink Envelope . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...