Przepis na : śniadanie
Cześć! Miło czasami zacząć dzień od czegoś słodkiego. Te tosty można traktować jako śniadanie albo przekąskę. Kiedyś zdarzyło mi się degustować takie sercem i przepisem robione po francusku polane sosem klonowym. Wystarczy tylko mieć w domu jajka, mleko, chałkę, syrop klonowy albo miód. można je również serwować z dżemem. Jeśli zostaje Wam chałka sprzed kilku dni, to jest jest fajny pomysł na uratowanie jej przed nieciekawym końcem. Składniki: * chałka * 1-2 jajka * 1/3 szklanki mleka * miód, dżem albo syrop k... czytaj dalej...
Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.