Cześć! Bardzo łatwa w przygotowaniu i pyszna przekąska na każdą okazję. Pierwszy raz spróbowałam tego rodzaju skrzydełek w Sylwestra. Każdemu smakowały, więc postanowiłam wprowadzić je do domowego menu. Po pierwsze trzeba było pamiętać o dwóch, no może czterech rzeczach i składnikach: * o skrzydełkach * o maggi 1/2 szklanki * o oleju do smażenia * o mące do obtaczania skrzydełek Tak, tak wystarczą te składniki i mamy świetna przekąskę. Jak zabrałam się do przygotowania skrzydełek, oskubałam pozostałości z piórek,... czytaj dalej...
Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.