Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata

Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata

Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata

Domowe ogórki małosolne – sezonowy klasyk, który smakuje najlepiej latem! Ząbek czosnku, koper, kilka dni cierpliwości i gotowe. Chrupiące, aromatyczne, proste. Przepis poniżej! Artykuł Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

pieprzyczfantazjapieprzyczfantazja

Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przetwory

Inne przepisy z Pieprzyć z Fantazją

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.