Pasta di Positano - makaron (prawie) bez gotowania

Pasta di Positano - makaron (prawie) bez gotowania

Pasta di Positano - makaron (prawie) bez gotowania

Pasta di Positano Gorąco dzisiaj, prawda? A jak gorąco to i gotować się nie chce? 😉 No to mam dla Was przepis, na doskonały makaron, który gotowania nie wymaga. No, prawie - sam makaron jednak ugotować trzeba. Ale całej reszty już nie. Za to w rezultacie otrzymujemy szybkie w wykonaniu, lekkie i pyszne danie, w sam raz na upały. Polecam mocno! Składniki [na 4 osoby 👱👱👱👱]: 400g długiego makaronu ( vermicelli, spaghetti lub linguine ) 500g pomidorków koktajlowych połówka cebuli (lub szalotka) 2 ząbki czosnku 2 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasta Po Polsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.