Każdy chyba się ze mną zgodzi, ze domowa wędlina jest najlepsza. Do jej zrobienia nie koniecznie potrzebny jest specjalny sprzęt, można ja również z powodzeniem zrobić w piekarniku. Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na pyszny pieczony boczek w miodowo – musztardowej marynacie. Aromatyczny i bardzo smaczny, można się nim delektować zarówno na zimno jak i na ciepło. Na kanapki czy do obiadu rewelacja! Składniki: 1.5 kg boczku 1 lyzka soli 1 lyzka majeranku 3 ząbki czosnku 1/3 łyżki czarnego pieprzu 3 ... czytaj dalej...
Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni