Przepis na : śniadanie
Bardzo lubimy racuchy. Najlepsze są wyrośnięte, chrupiące i usmażone na złoty kolor. Wystarczyło posypać je cukrem pudrem a "same" znikały z talerza. Jest to świetny pomysł na smaczny i szybki obiad. Składniki: - 450 g mąki pszennej - 30 g świeżych drożdży - 1,5 łyżki cukru - 1,5 szklanki letniego mleka - 1 jajko - olej do smażenia Sposób przygotowania: Mąkę przesiewamy do miski, dodajemy pokruszone drożdże, cu... czytaj dalej...
Jesteśmy młodym małżeństwem uczącym się gotować. Oboje lubimy spędzać czas w kuchni, poznawać nowe smaki, eksperymentować i przyjmować gości. Podczas gotowania potrafimy mieć odmienne zdania ale zawsze staramy się dojść do porozumienia. Zależy nam aby nasza kuchnia była smaczna, pełna miłości a zarazem pikante