Przepis na : obiad
Share Pinterest Print Pieczone ziemniaki z sosem gribiche oraz pieczonym czosnkiem to proste i genialne w smaku danie. Może stanowić samodzielną przekąskę lub być dodatkiem do ryb oraz różnego rodzaju mięs. To klasyka, która zachwyca prostotą. Sos gribiche idealnie podkreśla smak pieczonych ziemniaków, dodając im wyrazistości. Natomiast czosnek po upieczeniu staje się słodkawy, mięciutki, przepyszny. Można go wycisnąć bezpośrednio na upieczone ziemniaki lub wymieszać sosem. Gwarantuję nieziemskie doznania ku... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...