Sałatka meksykańska świetnie smakuje, a zarazem jest pożywna i kolorowa. Jeżeli spodziewacie się gości to taka salatka będzie świetną przekaską, ale również można przygotować na kolację lub w pudełeczko do pracy. Bardzo prosta i zaskakuje smakiem. Serdecznie polecam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sałatka meksykańska – składniki: 1 duża czerwona papryka 1 puszka czerwonej fasoli 200 gram żółtego sera ( dałam gouda) 1 mała puszka kukurydzy konserwowej 1 puszka ananasów 1 mała czerwona ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...