Kupując pasztet w sklepie nie wiesz z czego jest zrobiony i lepiej tego nie wiedzieć Robiąc samemu w domu nie dodajesz wzmacniaczy smaku i doprawiasz go tak jak lubisz. Więc jak zrobić idealny jajeczny pasztet na przyjęcia i do kanapek? Zapraszam do skorzystania ze sprawdzanego przepisu! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na pasztet z jajek: czosnek – 1 ząbek musztarda delikatesowa – 2 łyżeczki oregano – 1 łyżeczka kwaśna śmietana 18% – 2 łyżki cebula – ...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...