Pasztet z jajek

Pasztet z jajek

Kupując pasztet w sklepie nie wiesz z czego jest zrobiony i lepiej tego nie wiedzieć Robiąc samemu w domu nie dodajesz wzmacniaczy smaku i doprawiasz go tak jak lubisz. Więc jak zrobić idealny jajeczny pasztet na przyjęcia i do kanapek? Zapraszam do skorzystania ze sprawdzanego przepisu! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na pasztet z jajek: czosnek – 1 ząbek musztarda delikatesowa – 2 łyżeczki oregano – 1 łyżeczka kwaśna śmietana 18% – 2 łyżki cebula – ...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.