Zapiekanka kajzerkowa

Zapiekanka kajzerkowa

Zapiekanka kajzerkowa

Dzisiaj mam dla Was przepis na pyszną zapiekankę, a zarazem sposób na wykorzystanie czerstwych bułek. Po upieczeniu zapiekankę super się kroi. Najlepiej smakuje podana od razu po upieczeniu. Do zapiekanki podałam surówkę z pora, która nadała ostrości i smaku. Idealne danie na obiad lub kolację. Smaczne, syte i szybkie do przygotowania. Jeżeli przygotowaliście danie z moich przepisów to proszę podzielcie się swoją opinią w komentarzach za co bardzo dziękuję. Składniki 3 bułki kajzerki lekko czerstwe 400 g mi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zapiekanki, zapiekanka, ogórki, mięso, bułki, mielone, mięso mielone, ogórki kiszone, obiad, surówka, kolacja, sosy, pieczywo, zapiekanka z mięsem , zapiekanka z serem, szybka kolacja, szybki obiad, obiad na szybko, mięsa pieczone

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.