Roladki z podudzi indyka

Roladki z  podudzi indyka

Roladki z podudzi indyka

Przygotowałam pyszne roladki z podudzi indyka. Najwięcej pracy jest przy usuwaniu kości, ale można w sklepach kupić już gotowe bez kości. Wtedy mamy dużo mniej pracy. Roladki można podawać z ryżem, ziemniakami, makaronem, kaszą lub kluskami. W zakładce mięsa znajdziecie również inne pomysły na dania mięsne z wykorzystaniem różnych gatunków mięsa. 8 podudzi z indyka 2-3 ogórki kiszone 1 mała czerwona papryka 50 g żółtego sera 1 czerwona cebula sól pieprz słodka papryka 1 pomidor 3 łyżki masła klarowanego 1 ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, papryka, indyk, kluski, mięso, sosy, ogórki kiszone, rolada z indyka, kotlet, ryż, udka , dania mięsne, makarony, ziemniaki, pieczarki, makaron, roladki, schab, kotlety, kasza, pieczarki w sosie, dania z makaronem, dania bez mięsa, makaron z serem, pieczone udka, mięso duszone, sos mięsny, sos do makaronu, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.