Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.
Składniki: 6 jajek 3 łyżki majonezu 1/2 łyżeczki musztardy 1 garść szczypiorku sól, pieprz Wykonanie: Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, oskubać i posiekać drobno. Dodać majonez, posiekany szczypiorek,sól i pieprz do smaku. Wszystko wymieszać. Podawać z pieczywem lub krakersami. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem
Autor
smak i uczucie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, majonez, pieczywo
Inne przepisy z O kuchni z uczuciem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję