Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.

Pasta jajeczna  ze szczypiorkiem.

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.

Składniki: 6 jajek 3 łyżki majonezu 1/2 łyżeczki musztardy 1 garść szczypiorku sól, pieprz Wykonanie: Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, oskubać i posiekać drobno. Dodać majonez, posiekany szczypiorek,sól i pieprz do smaku. Wszystko wymieszać. Podawać z pieczywem lub krakersami. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję