Jajka w sosie chrzanowym na ciepło

Jajka w sosie chrzanowym na ciepło

Jajka w sosie chrzanowym na ciepło

Jajka w sosie chrzanowym na ciepło to idealne danie nie tylko na świąteczny stół. Sos chrzanowy przygotowuję na dwa sposoby, jeden na ciepło, a drugi na zimno z jogurtu naturalnego, który również pojawi się wkrótce na blogu. Polecam Wam również jajka po szkocku , które są łatwe do zrobienia, świetnie smakują i ładnie prezentują się na talerzu. Składniki 7 jajek 50 g masła 2 płaskie łyżeczki mąki pszennej 2-3 łyżeczki chrzanu (według własnego smaku) 200 g śmietany 18% 1 szklanka bulionu warzywnego sól biały pie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję