Kolejna propozycja na wielkanocny stół. Tym razem jajka faszerowane serem pleśniowym. Jeśli lubicie wyraziste smaki to zdecydowanie polecam ten przepis. składniki: 4 jajka ugotowane na twardo ser półmiękki dojrzewający podpuszczkowy z pleśnią - 120 g serek kanapkowy naturalny - 150 g 2 cebulki dymki Jajka gotujemy na twardo. W robocie kuchennym miksujemy na jednolitą masę : ser dojrzewający, 3 żółtka, serek naturalny, 2 cebulki dymki. Następnie faszerujemy jajka. Nie musimy niczym przyprawiać, poni... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować, eksperymentować w kuchni odkrywać nowe smaki ,zapachy. Nie ma nic piękniejszego jak przygotowywanie smakołyków dla najbliższych i dzielenie się z nimi tym w co wkładam dużo serca i zaangażowania. Mój przepis na sukces to nutka fantazji, szczypta pomysłowości, kilogramy pozytywnej energii i nie ograniczona ilość serca które wkładam w każdą potrawę :)