Pudding czekoladowy Składniki: 8 łyżek kaszy jaglanej 1 banan 4 łyżki kakao 3/4 szklanki mleka ryżowego agawa (lub miód) Ugotowałam kaszę jaglaną, ostudziłam i przełożyłam do miski. Dodałam obranego banana, kakao, mleko i agawę. Wszystkie składniki zmiksowałam na gładko. Dziś miałam ochotę na coś szczególnie słodkiego, dlatego przygotowany pudding polałam dodatkowo agawą. Dla urozmaicenia smaku dodałam kawę rozpuszczalną, która szybko się rozpuściła. Zrobiłam również wersję dla mojego malucha, bez kakao... czytaj dalej...
Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.