Potrawka z cukinii i bakłażana Składniki: 1 mała cukinia 1 mały bakłażan 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 100 ml naturalnego przecieru pomidorowego 2 łyżki oliwy 2 łyżki octu jabłkowego sól pieprz majeranek Cebulkę i czosnek obrałam i pokroiłam w plasterki. Cukinię i bakłażana umyłam i pokroiłam w kostkę. Na rozgrzanej oliwie podsmażyłam cebulę i czosnek, następnie dodałam cukinie i bakłażana. Podlałam wodą i dusiłam pod przykryciem ok 30 min. Dodałam przecier, ocet, przyprawy, wymieszałam i dusiłam jeszcze 10 m... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.