Fenkuł z miodem w roli głównej, a do tego pierś z indyka

Fenkuł z miodem w roli głównej, a do tego pierś z indyka

Fenkuł z miodem w roli głównej, a do tego pierś z indyka

Fenkuł - koper włoski Składniki: 1 koper  250 g piersi z indyka oliwa z oliwek miód kurkuma kminek sól Koper pokroiłam na 8 części. Piersi z indyka w plasterki.  W naczyniu żaroodpornym ułożyłam piersi (na środku), a następnie pokrojony fenkuł (dookoła piersi). Tak naprawdę nie ma to znaczenia, to tylko kwestia wizualna :) Na każdy kawałek kopru położyłam pół łyżeczki miodu. Do całości dodałam kminek, kurkumę, sól i polałam delikatnie oliwą.  Naczynie wstawiłam do piekarnika na 40 minut, 180 st... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierś, piersi, indyk, pierś z indyka

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję