Zjawiskowe pod względem smaku i wyglądu. Moi rodzice byli zachwyceni, nawet Tata, który za bezami nie przepada, zajadał się z ogromnym apetytem i jak mówił: "To ciasto z dnia na dzień jest coraz smaczniejsze". I to czysta prawda! Beza nawet po kilku dniach jest chrupiąca z wierzchu, spód ciasta mięknie, a wszystkie warstwy łączą się, tworząc Agrestową Chmurkę- ciasto, które z czystym sumieniem możecie upiec na ważne okazje takie jak komunia, urodziny, spotkanie w pracy. To kolejny pewniak wśród moich przepisó... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...