Składniki: garść pomidorków koktajlowych dojrzałe awokado ogórek zielony średnia cebula (może być czerwona) kuleczki mozzarelli kilka łyżek pesto (u mnie pęczek natki pietruszki) dwie łyżki soku z cytryny sól, pieprz 1. Warzywa myjemy , kroimy w kostkę. Wrzucamy do miski dodajemy przyprawy, pesto i sok z cytryny mieszamy. Mmm Pycha!!! czytaj dalej...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.