1. jabłko 120-150 ml wody łyżeczka miodu 1/2 łyżeczki cynamonu 2. jabłko kawałek cytryny mały kawałek imbiru 3. jabłko 1/2 szklanki jogurtu naturalnego 1/2 szklanki płatków 1/2 szklanki mleka (u mnie roślinne) opcjonalnie łyżeczka miodu Mmm Pycha!!! czytaj dalej...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.