banan 1/2 szklanki płatków owsianych 1/2 szklanki jogurtu naturalnego szklanka mleka (u mnie migdałowe) banan 150 g jogurtu naturalnego 2 (szt.) daktyle opcjonalnie szczypta gałki muszkatołowej skórka z cytryny banan szklanka mleka ( u mnie roślinne) 2 łyżki kakao opcjonalnie miód Mmm Pycha!!! czytaj dalej...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.