Przepis na : obiad
Składniki: średni kalafior 6 średnich marchwi korzeń pietruszki 1/2 selera 3 cebule mały por 2 łyżki oleju 1/2 szklanki wody do podlania warzyw 2 liście laurowe 4-5 kulek ziela angielskiego 200 g koncentratu pomidorowego sól, pieprz, łyżeczka czerwonej papryki w proszku, 2 łyżeczki majeranku 1. Warzywa myjemy,obieramy i kroimy - cebulę, pora w talarki, marchewkę, selera,pietruszkę ścieramy na tartce. Kalafior dzielimy na różyczki. 2. Na oleju przez chwilkę smażymy cebulę, pora. Dodajemy starte warzywa, liść ... czytaj dalej...
Mam na imię Kamila. Uwielbiam oglądać blogi kulinarne, z których czerpię inspirację. Sama prowadzę bloga, gdzie zapisuję swoje codzienne zmagania z kuchnią.Gotowanie i jedzenie to moje hobby.