Makaron z cukinią, miętą i parmezanem

Makaron z cukinią, miętą i parmezanem

Makaron z cukinią, miętą i parmezanem

Lekki makaron o świeżym i subtelnym smaku z dodatkiem cukinii, mięty i parmezanu to doskonała propozycja na prosty i szybki obiad. Smakuje wspaniale! Zresztą przekonajcie się sami :) Polecam! Składniki (na ok. 4 porcje): ok. 300-350 g makaronu-wstążek np. mafaldine corte (mogą też być farfalle, kolanka, penne) 350-400 g cukinii 4 dymki (cebulki wraz z jasną częścią łodygi) 4 łyżeczki posiekanej świeżej mięty 50 g startego parmezanu kilka łyżek oliwy sól pieprz Wykonanie: W dużym garnku zagotowujemy osoloną wodę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MyCookBook.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.