Bagietka z masłem ziołowo-czosnkowym.

Bagietka z masłem ziołowo-czosnkowym.

Bagietka z masłem ziołowo-czosnkowym.

Bakietki ziołowo-czosnkowe bardzo często kupujemy. Jadamy je zazwyczaj na śniadanie, bądź jako przekąska przed kolacją. Stwierdziłam, że taniej i o wiele smaczniej wyjdzie samemu przyrządzić taką przekąskę niż kupić. Dlatego postanowiłam sama zabrać się za zrobienie masła ziołowo-czosnkowego, bagietkę długą kupiłam w sklepie. Ale wciąż przymierzam się do zrobienia swojskiej. Składniki: - 20 g. masła (ja użyłam osełki) - 2 ząbki czosnku - szczypta ziół prowansalskich - szczypta soli Przygotowanie: 1. Zabki czosnk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu My World by Dagmara Rek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.