Pieczarki faszerowane fetą i suszonymi pomidorami
Pieczarki faszerowane fetą i suszonymi pomidorami
Pieczarki faszerowane fetą i suszonymi pomidorami to łatwa i efektowna przekąska, którą można podawać na różne okazje przez cały rok. Tak przygotowane pieczarki faszerowane są pyszne i aromatyczne. Oto przepis na pieczarki faszerowane fetą i suszonymi pomidorami. 45 minut 2 porcje 500 g dużych pieczarek 200 g sera feta 8 suszonych pomidorów w oleju 2 łyżki oleju z suszonych pomidorów 1 łyżka oliwy z oliwek 1/2 łyżeczki suszonej bazylii 1/2 łyżeczki suszonego oregano sos czosnkowy: 180 g jogurtu greckieg... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu My Chcemy Jeść
Autor
My Chcemy Jeść
Blog z przepisami na lekkie, zdrowe i smaczne potrawy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, sos czosnkowy, przekąski, bez pieczenia
Inne przepisy z My Chcemy Jeść
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję