Tofu w azjatyckim sosie słodko-kwaśnym

Tofu w azjatyckim sosie słodko-kwaśnym

Tofu w azjatyckim sosie słodko-kwaśnym

Wędzone tofu w pomidorowym sosie z ananasem, papryką i marchewką z białym ryżem. #wegańskie #bezmięsa #słodko-kwaśne Składniki na 2 porcje: – 100 g białego ryżu – cebula – 2 ząbki czosnku – łyżka oleju rzepakowego – 180 g tofu – 2 marchewki – papryka czerwona – 1/2 puszki kukurydzy – 1/4 świeżego ananasa – szklanka passaty pomidorowej – sok z cytryny + sól, pieprz, papryka słodka, imbir, papryka wędzona, kurkuma Dodatki: – natka pietruszki Sp... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mrs. Endorfina

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.