przyspieszacz metabolizmu,czyli imbir z dodatkami

przyspieszacz metabolizmu,czyli imbir z dodatkami

przyspieszacz metabolizmu,czyli imbir z dodatkami

Składniki 0,5 litra wody 2 łyżki (20-25g) stołowe startego korzenia imbiru 2 łyżki cynamonu Cejlońskiego pomarańcza,lub mandarynka do smaku umyta wyszorowana i pocięta ze skórką Wykonanie Doprowadź do wrzenia wodę , dodać korzeń imbiru i cynamon. Odstawić na około 20 minut. Po tym czasie przecedzić i pić jedną szklankę z samego rana, na czczo, następne dwie ,w południe i wieczorem. I tak przez dwa tygodnie. Potem zrobić przerwę na tydzień i powtórzyć ponownie.:))ps. to foto szmaciane sitko ,przydatne przy filtr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu mojej kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.