Rolada schabowa z pieczarkami.
Rolada schabowa z pieczarkami.
Przepis na : obiad
Składniki (ok. 6 porcji): schab bez kości (ja miałam ok 1 kg) 500 g pieczarek tymianek, czosnek granulowany, papryka ostra mielona, oregano 1,5 cebuli 50 g masła Schab myjemy i tniemy tak jakbyśmy rozwijali roladę, delikatnie rozbijamy (aby grubość mięsa była ok. 1 - 1,5 cm). Pieczarki myjemy i kroimy w talarki, cebulę w kostkę, wrzucamy na patelnię i posypujemy solą i pieprzem - smażymy razem aż cała woda z pieczarek wyparuje. Mięso posypujemy obficie tymiankiem i mniejszą ilością czosnku wykładamy pieczarki ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moje-pitraszenie
Autor
Cath
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, roladki, pieczarki, mielone, kluski, papryka, sosy, schab, polewa, mięsa pieczone, smaczna sałatka, sałatka, sałatki, obiad, mielone pieczarki, mięso mielone, pieczarki do obiadu, pieczeń z mięsa mielonego, mięso na obiad, pieczarki w sosie, sałatka z papryki, bez pieczenia, sałatka do obiadu
Inne przepisy z Moje-pitraszenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję