Przepis na : deser
Ta tarta to skarb na talerzu, wnętrze jest tak kremowe że aż nieprzyzwoicie dobre. Przepis na tę tartę wymyśliła Renia z Kalejdoskopu Renaty i chwała jej za to bo teraz i ja i Wy możemy się delektować pysznym ciastem. Krem trzeba ugotować aby potem go jeszcze zapiec. Dużo gadania ale pracy tak średnio. Ciasto kruche jak zwykle trzeba wychłodzić w lodówce a potem upiec ale pewnie o tym wiecie. Zabieramy się za pieczenie? A może macie ochotę w święta zrobić sobie to cudo? będzie znakomite. Tarta kokosowa z kremem... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.