Przepis na : deser
Jak go tylko ujrzałam od razu się zakochałam. A znalazłam go u Anny Marii [ klik ] . Ania tak pięknie o nim pisała że nie sposób było mu się oprzeć, pobiegłam rano po rabarbar i mam, pachnący, leciutki, pachnący bzem. Bez dodałam tak od siebie bo bardzo mi tu pasował. Poezja smaku, leciutki suflet z rabarbarem i jagodami, uda się każdemu. Zapraszam gorąco. Rabarbarowy suflet z imbirem i kwiatami bzu. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.